Левски (София)ТОПФутбол

В Левски търсят нов вратар

На „Герена“ вече се работи здраво по лятната селекция и наред с полевите играчи, търсят се такива и под рамката. Ръководството са доволни от представянето на Пламен Андреев, но иска да засилят конкуренцията на поста.

В момента треньорът на вратарите подготвя, освен младежкия национал, още Иван Андонов и Николай Михайлов, а често с първия тим занимания водят и някои от талантите в школата. Най-опитният от изброените е по-близо до окачване на ръкавиците, отколкото с продължаване да застава под рамката, което кара сините да се насочат към привличането на нов страж. Наред с това 20-годишният Андонов не успява да спечели доверието на треньорския щаб и още чака официален дебют.

profittips-the best football tips

Пламен Андреев се намира в серия от 434 минути без допуснат гол. Той за последно инкасира попадение в 16-ата минута при гостуването на Пирин Благоевград, спечелено с 2:1, а след него нареди четири мача със суха мрежа. През първия полусезон вратарят и защитата пред него често се пропукваха и това доведе до попадения, които костваха точки и отдалечаване от първите места в класирането. Сега се наблюдава голяма промяна в стража и той се отличи с добри спасявания – две, от които решаващи при успеха с 4:0 над Арда на „Герена“.

През зимата за Левски бяха свързвани вратарите на Пирин и Хебър – Максим Ковальов и Матвей Игонен, но нито един от двамата не пристигна в столицата. Не е изключено сините да се насочат към взимането именно на чужденец, приключвайки традицията от последните години под рамката да е юноша на Левски.

На стадион „Георги Аспарухов“ по всяка вероятност ще бъде привлечен някой от набелязаните през зимата Алекс Колев или Ангел Бастунов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker