Левски (София)Футбол

В Левски ще опитат да свалят Марин Петков от облаците

Преди важната среща с Ботев (Пд) на „Герена“ имат още една важна цел. И тя е свързана с един от играчите с най-много мачове със синята фланелка в момента – Марин Петков.

В последните 3 мача той започна като титуляр, но само в последната с ЦСКА 1948 успя донякъде да оправдае доверието на Николай Костов в него.

profittips-the best football tips

„Сините“ твърдят, че Марин витаел в облаците заради някакви митични оферти за него от чужбина. Макар, че на този етап на „Герена“ дори не е идвало и запитване за цената му. Преди време се заговори, че той е следен от Бордо. Спрягаше се, че „жирординците“ са били готови да броят 1 милион евро на Левски за него.

Тези пари обаче така и не дойдоха в София. Затова на „Герена“ се опитват да го убедят, че трябва да се съсредоточи върху формата си в момента, а не да мисли над неща, които не са се случили.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker