Извън БългарияПърва лигаФутболЦСКА-София

В Лийдс се заеха с лечението на Лиъм Купър

Медицинският щаб на Лийдс ще има определяща дума относно лечението на защитника на ЦСКА Лиъм Купър. Както е известно, вчера шотландецът премина обстойни прегледи в Клиниката на клуба от Чемпиъншип, където прекара последните 10 години от кариерата си.

Днес от „Борисовата градина“ трябва да обявят какви са резултатите от тях. Съмненията са за пукнато ребро, катo aкo тe се потвърдят, Купър ще отсъства от терените поне месец и със сигурност ще пропусне предстоящото дерби срещу Левски.

profittips-the best football tips

Предварителният план е той да се прибере в България в сряда. 33-годишният бранител напусна терена принудително още в 24-тата минута при съботната загуба от Септември, като бе заменен от Браян Кордоба. Още тогава се видя, че състоянието му е притеснително.

С контузии терена напуснаха и още двама червени футболисти – Лумбард Делова и Джеймс Ето’о, а Зюмюр Бютучи пропусна двубоя също заради травма.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker