Извън БългарияНационалиЦСКА 1948

В Полша набелязаха още един национал от ЦСКА 1948

Елитният полски Видзев Лодз спешно си търси вратар, след като се раздели с Хенрих Равас, който потегли към МЛС. Сред разглежданите варианти е и стражът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов, съобщава „WP Sportowe fakty“.

Според изданието, Наумов е един от сериозните кандидати за поста. Той е с изтичащ договор и ако не го поднови, за ЦСКА 1948 този трансферен прозорец ще бъде последната възможност да му вземе пари. От Видзев са започнали работа по трансфера.

profittips-the best football tips

Полският тим до момента е изпратил официална оферта за трима вратари, като Наумов на този етап не е сред тях.

Опция пред Видзев Лодз е и привличането на вратаря на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш, каквито информации е появиха преди дни.

Ако потенциалната сделка стане реалност, Наумов ще е поредният играч, напуснал клуба през зимата. „Червените“ от Бистрица се разделиха с повече от дузина състезатели, по информация на TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

Вратарят ще е третият футболист заминал за полската Екстракласа, след Симеон Петров и Росен Божинов, които преминаха в лидера Шльонск Вроцлав.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker