ТОПФутболЦСКА-София

В Сърбия се подиграват на ЦСКА и Ел Маестро

Ръководството на ЦСКА бе подложено на сериозни критики в Сърбия. Местни медии се присмяха на отговорните фактори на „Българска армия“ за уволнението на Саша Илич и назначеният на неговото място Нестор Ел Маестро, пише sportlive.bg.

Повод за това стана много слабото представяне на „армейците“ във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу румънския Сепси. ЦСКА загуби с общ резултат 6:0 в двата мача и бе елиминиран безславно от евротурнирите. Новият треньор на ЦСКА не е уважаван в Сърбия заради факта, че се срамува от произхода си и по този повод е сменил фамилията си.

profittips-the best football tips

„ЦСКА отпадна, а ръководството потвърди дилетантството си, защото след уволнението на Саша Илич, който ръководи много добре българския клуб, нае прочутия Нестор Ел Маестро. 40-годишният белградчанин, който се казваше Йевтич, но след това заедно с брат си Никон, се превръщат в Ел Маестро. Самопровъзгласилия се за „маестро“ треньор напразно години наред се опитваше да се реализира в професията, но вървеше от провал на провал. Последният от поредицата се случи при дебютното му завръщане в ЦСКА. Той претърпя поражение с 0:4 при гостуването си в Румъния и така сложи край на надеждите на клуба за продължаване в евротурнирите“, написаха в Сърбия.
„Пред ръководството на ЦСКА стои голям въпрос: Дали истинският майстор на футбола – Саша Илич, трябваше да бъде заменен от самопровъзгласилия се за „ел маестро“?“, питат в Сърбия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker