ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА подготвят още един трансфер

ЦСКА най-вероятно ще привлече още поне едно ново попълнение тази зима. Ел Маестро има нужда от играчи за три позиции, като сред тях има ляв бек и централен нападател.

Трансферният прозорец у нас затваря на 29 февруари (петък), но дори и след това „червените“ могат да вземат нов играч. Единственото условие е той да е разтрогнал своя договор и да е станал свободен агент в сроковете на прозореца.

profittips-the best football tips

На върха на атаката в момента опциите пред армейците са ограничени. Фернандо Каранга все още не е готов на 100 процента физически, а Майкъл Естрада е под наем и в края на сезона си тръгва. Мотивацията при него не е оптимална и това си пролича и в контролите. Матиас Фаетон не е типичен централен нападател, а на Данило Асприля почти не се разчита, но неговата сила също не е на върха на атаката.

profittips-the best football tips

ЦСКА няма и типичен ляв бек. Там е преквалифициран Тибо Вион, който е с десен крак. Санянг разочарова тактически, а Бради Де Нойер все още тренира индивидуално след тежката контузия, която получи през пролетта. До момента червените подписаха с Фернандо Каранга, Улаус Скаршем и Мартин Стойчев, а до края на месеца ще се опитат да вземат още един играч.

Както е известно, ЦСКА продаде в Кайзериспор голмайстора си Дюкенс Назон. В понеделник вечерта той дебютира за новия си тим в домакинството срещу Бешикташ (0:0). Назон започна сред 11-те и остана на терена през всички 90 минути, но не се запомни с нищо кой знае какво. В клубната касата на армейците ще постъпят около 700 000 евро от трансферa. Назон бе пред подпис с кипърския Пафос, но сделката се провали заради личните условия на нападателя.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker