ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА са безпокойни, Каранга го няма

След първоначалната еуфория в ЦСКА през миналия вторник покрай завръщането на Фернандо Каранга, сега бразилецът започна да буди безпокойство, след като вече осми ден няма ни вест, ни кост от него, както и никаква официална информация относно присъединяването му към лагера на тима в Турция. Първоначално се очакваше това да се случи в края на миналата седмица, а след това в средата на тази. Армейците обаче продължават да тренират без бразилеца.

Както „Тема Спорт“ писа, той не е бил и в България, като ЦСКА го е представил, без да идва у нас. Така че не е ясно къде се намира стрелецът вече 8 дни, както и дали е преминал задължителните медицински и функционални прегледи, или това тепърва предстои да се случи. Най-вероятно Каранга се намира в Бразилия, като изглежда има някаква причина, която пречи на придвижването му до Турция.

profittips-the best football tips

Не е изключено тя да е свързана със скандала, в който Фернандо се забърка през април миналата година. Тогава той бе арестуван по подозрения за домашно насилие над приятелката си. Впоследствие нападателят бе освободен, като продължи да живее със същата жена и дори в момента чака дете от нея.

Забавянето на присъединяването на Каранга държи на тръни ЦСКА. В момента армейците разполагат само с един типичен централен нападател – Майкъл Естрада, след като Назон напусна лагера на тима, за да финализира трансфера си в Пафос. Възможно е на „Армията“ да подсилят атаката си с още един футболист до края на зимата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker