ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА се чудят какво да правят с Естрада

Възможността Майкъл Естрада да бъде опериран все още възможна, съобщава „Тема Спорт“. Както е известно, преотстъпеният от Крус Асул еквадорски национал страда от хронична контузия в коляното, която не му позволява да тренира и участва в мачовете пълноценно.

При гостуването на Ботев Враца той се появи на терена едва в 89-ата минута, като дори и в краткото време, в което беше в игра, накуцваше.

profittips-the best football tips

Вариантите за лечение на нападателя са два – операция и по-продължително лечение с медикаменти. Досега обаче вторият не дава особени резултати, като Нестор Ел Маестро не може да използва еквадореца за повече от 20-ина минута. Проблемът е, че сърбинът с британски паспорт разполага само с двама чисти нападатели – Назон и Естрада.
Той е пожелал от ръководството попълнения на три позиции, а една от тях е именно върхът на атаката. Ако червените привлекат таран, се увеличава и възможността Естрада да се оперира. Неговият договор за наем в ЦСКА е до края на сезона.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker