Левски (София)ТОПФутбол

Галчев: Взехме победата, предстоят три тежки мача

Патрик-Габриел Галчев коментира победата на тима си срещу Славия. Той акцентира върху следващите три двубоя на тима – срещу Лудогорец, ЦСКА и Черно море.

„Първото полувреме играхме много по-добре, отколкото второто. Може би второто се натрупа умората, която се беше създала у футболистите, които бяха с националните отбори. През повечето време не бяхме заедно, имахме 2 дни за възстановяване и може би второто полувреме повече натрупахме умора, но най-важното е, че победихме. Взехме трите точки, а сега предстоят 3 доста тежки мача, за които трябва да се възстановим по най-добрия начин и да победим.

profittips-the best football tips

Със сигурност ще се възстановим за тези два мача. Все пак, това са дербита и умът действа така, че няма умора, няма нищо и със сигурност ще бъдем на максимален предел и аз очаквам и трите мача да победим, все пак сме Левски и всеки път се борим за победата. Със сигурност, това са трите най-добри отбора, плюс нас, това са най-добрите отбор в България. Това ще бъдат футболни празници и ние до последно ще се борим да победим и вярваме, че имаме способността да победим и трите мача.

Докато математически имаме шансове, със сигурност имаме. Ще се борим до последно, ние сме млад отбор, ние искаме да бъдем шампиони, така че ще се борим до последно. Това е Божа работа, работа на треньорското ръководство, както и на нас играчите, но със сигурност имаме сили да се преборим.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker