Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев: Имаме двама-трима с проблеми, ще решаваме за тях в последния момент

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на пресконференция преди първото домакинство за сезона – срещу Ботев Враца. Той сподели, че Асен Митков няма да вземе участие в двубоя, а за Келиан ван дер Каап ще се реши в последния момент, като здравето на футболистите е приоритет за него.

„Със сигурност настроението е приповдигнато. Постигнахме изразителна победа. Постарахме се да покажем грешките на футболистите, които допуснаха срещу Локомотив София. Тези грешки не трябва да се повтарят. За мен е важно да израстваме като отбор. Това може да стане с пълно себераздаване“, сподели Генчев.

„Аз знам възможностите на футболистите. Те могат повече от това, което показаха първите 10 минути. Локомотив можеше да ни отбележи втори и трети гол. До края на мача почти не допуснахме грешки. Искам да са концентрирани от първата до последната минута и да следваме нашия план, независимо от резултата“, заяви той.

„Асен Митков отпада от мача със сигурност. Имаме още двама-трима с проблеми. Ще решаваме за тях в последния момент“.

„Ван дер Каап ще вземе участие в тренировката, но за мен здравето на футболистите е на първо място. Ако има болка, няма да играе в утрешния мач. Имаме вариант кой ще го замести“.

profittips-the best football tips

„Икена чисто физически е много добре. Повече от добре е, но липсва игровата практика. Ще му даваме малко игрово време, за да свикне. Мисля, че утре е добър момент, за да дебютира“.

„Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Тя е важна за нас. Надявам се утре стадионът да е пълен, а ние да се отблагодарим с добра игра, голове и изразителна победа“, завърши предводителят на „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker