Левски (София)Първа лигаФутбол

Генчев: Казах на Алекс Колев, че съдията го пожали, чист червен картон

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира състоянието на националните състезатели на „сините“, които се включиха по-късно в подготовката, както и Кристиян Димитров, който имаше лека травма, която го спря от извънредната повиквателна в Белфаст.

Нападателят Алекс Колев получи по-дълга почивка, а Кристиан Макун днес ще направи първа тренировка след завръщането си от националния отбор на Венецуела. Защитникът не участва в мачовете, поради проблем в адукторите.

profittips-the best football tips

„Кристиан Димитров тренира наравно със съотборниците си, няма индикации да пропусне утрешния мач. Алекс Колев му бях дал 3 почивни дни след мача на националния отбор, дойдоха му повече мачовете. Затова направи и това нарушение с Люксембург. Аз му казах, че беше чист червен картон – съдията го пожали. Щеше да е по-зле за него самия, ако получи червен картон. Видя се, че е изнервен. Дадохме му три дни почивка, от сряда тренира с отбора. Сега виждам, че е в добро настроение“, сподели Генчев.

„Последният мач на Венецуела трябваше да започне титуляр, но имаше проблем в адукторите. Ще дойде по-рано днес на тренировката и ще видим какво е състоянието му и дали ще можем да го ползваме. Преслав Бачев е с проблем в глезена, другите са добре“, каза треньорът на „сините“ за Макун.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker