Левски (София)ТОПФутбол

Генчев: Уникална публика и победа! Целта е да скъсим дистанцията с Лудогорец

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира успеха на своя отбор с 1:0 над ЦСКА-София в голямото дерби на 12-ия кръг в Първа лига.
„Искам да поздравя на първо място нашите фенове, които изпълниха стадиона. Първата част беше равностойна, но второто имаше само един отбор. Пуснах една част от филма „Гунди“ на играчите. Можеше да победим и да загубим, но радващото е, че спечелихме.

profittips-the best football tips

Ние сме отбор, който още не е правил два негативни резултата един след друг. Бях сигурен, че и днес това няма да се промени. Но всичко се случва във футбола. Днес обаче ние бяхме отборът, който заслужаваше победата.
Има още какво да се желае, не трябва да прибързваме и да разчитаме само на статични ситуации. 1:0 обаче също носи три точки. Ван дер Каап имаше проблем още миналата седмица, не го натоварвахме с упражнения, но почувства силни болки и нямаше как да играе. Може би ще му се направи и операция.
Всеки треньор би желал да участва в такова дерби, пълен стадион и уникална емоция за мен. Не искам да говоря повече за ЦСКА, за мен е важно да скъсим дистанцията с Лудогорец“, заяви още Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker