Първа лигаФутбол

Георги Дерменджиев поема Лудогорец

Георги Дерменджиев се завръща в треньорската професия, след като днес стана ясно, че той е новият наставник на Лудогорец. Разградчани се разделиха с Ивайло Петев след нулевото равенство срещу Арда в неделя. Дерменджиев не е ръководил отбор от 2020г., когато бе национален селекционера, а още този четвъртък за него предстои огромно предизвикателство, тъй като Лудогорец се изправя срещу Фенербахче в Лигата на Конференциите.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

„Георги Дерменджиев е новият старши-треньор на Лудогорец, обявиха от клуба. Решението за неговото назначение бе взето след спешни разговори, след като стана ясно, че Ивайло Петев няма да води Лудогорец.

profittips-the best football tips

Георги Дерменджиев поема Лудогорец за трети път. Под негово ръководство „орлите“ станаха шампион на България три пъти (2014/15, 2015/16, 2016/17), а също така записаха най-големите си успехи в eвропейските клубни турнири, класирайки се два пъти в групите на Шампионската лига.

Като старши треньор Дерменджиев е водил шампионите в 123 мача, в които е записал 77 победи, 30 равенства и 25 загуби във всички турнири.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker