НационалиТОПФутбол

Георги Иванов: Нямаме футболисти, които да кажем „уау“ и те сами да решават мачовете

Националният отбор на България може да спечели своята група в Лигата на нациите, заяви президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов. Той даде интервю в навечерието на предстоящите двубои с Люксембург и Северна Ирландия.

„Очаквам от футболистите да дадат всичко от себе си и да победим в тези мачове. Има всички предпоставки да бъдем първи в групата. Искаме го, желаем го. След спечеления мач в Северна Ирландия на футболистите им дойде самочувствие и получиха някаква увереност предвид феновете, които ги подкрепяха. В предишните години тази подкрепа не беше такава”, сподели Георги Иванов пред NOVA.

profittips-the best football tips

„Първо един треньор трябва да познава много добре качествата на играчите, за да може да направи печелившата тактика. Имаме изключително добър треньорски екип. Илиан познава ситуацията, обстановката, футболистите. Той направи една добра атмосфера. Има добър колектив, което е предпоставки за успех”, каза още Гонзо.

„Всички знаем, че нямаме футболисти, които да кажем „уау“ и те сами да решават мачовете. Мачовете на националния отбор трябва да се решават от колектива. Всеки един се бие за другия“, завърши Георги Иванов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker