НационалиФутбол

Георги Костадинов: Показахме, че сме равностойни на евроучастници! Радва ме, че има умни и работливи момчета

Българският национал Георги Костадинов сподели впечатленията си от равенството 0:0 срещу Румъния в контролна среща.

„Винаги съм казвал, че най-важни са резултатите в националния отбор. Радвам се, че показваме и една стабилна игра. Показваме, че сме равностойни на евроучастници. Въпреки всички проблеми, можем да сме доволни“, заяви Костадинов.

„Равностоен мач. Да не се изхвърляме. Накрая на мача имахме своите ситуации и моменти. Бяхме по-свежи. Смятам, че ако продължаваме да работим така сериозно, имаме всички шансове да показваме по-добро ниво“, добави халфът на Апоел Никозия.

„Преди лагера, като се видяхме с Панайотов му казах, че отново ще се партнираме след 15 години. С него израснахме заедно на юношеско ниво. Смятам, че помогнахме с каквото можем на отбора“.

„Това, което ме радва е, че има умни и работливи момчета в националния отбор. Те дават всичко от себе си и искат да се развиват. Това е единственият начин да направим нещо занапред“, коментира още българският национал.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker