Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Георги Миланов: Имах оферти от родни тимове, но не предадох феновете на Левски

Бившият футболист на Левски Георги Миланов, който понастоящем се състезава за Динамо Букурещ, говори пред Дарик радио. Той призна, че е имал оферти от родни клубове, но не ги е приел от лоялност към феновете на Левски.

„Тежко е като цяло, футболът ми липсваше, тези шест месеца бяха тежки. Всеки ден ме питаха какво става, но имах мисия, не можех да предам феновете на Левски, затова не подписах с друг български отбор. Това е най-радващото за мен.

Имаше предложения от родни тимове. Пожелавам успех на Левски, виждам че имат нов млад треньор, пожелавам му успех, феновете да са единни, защото така отборът върви нагоре. С оглед на работата, която свършиха Станислав Генчев и Живко Миланов в Крумовград през последните месеци, заслужават да водят отбор като Левски, изключителни професионалисти. Радостен съм, че такива млади хора, българи, които носят в себе си ДНК-то на Левски, ще бъдат треньори!

Дано новият сезон за нас, феновете, да е по-добър, защото се измъчихме през последните месеци. Не мога да коментирам моето бъдеще, водя разговори с Динамо, мога да водя такива с всеки един клуб. В момента съм щастлив. Клуб като Левски да не играе в Европа е шок на фона на другите отбори. Надявам се нещата да са по-добри, най-вече да има обединение, защото когато в Левски треньор, ръководство и фенове бяха едно и видяхте какви бяха резултатите година и половина!“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker