Левски (София)Първа лигаТОП

Георги Миланов се отдалечава от Левски

В Левски се очакват две нови попълнения в среда на терена, това беше обявено от Николай Костов само преди два дни. Очакваше се Георги Миланов да е един от въпросните футболисти, но почти сигурно той няма да облече синята фланелка, пише „Мач Телеграф“.

Бившият български национал не успя да се разбере с Наско Сираков, футболистът настоявал за договор поне 2,5 години. Сираков обаче имал други планове и бил категоричен, че договора ще е само за един сезон.

profittips-the best football tips

От Левски влязоха в преговори с полузащитника след като той стана свободен агент, но до евентуален трансфер по всичко изглежда, че няма да се стигне.

Футболист номер на 1 България за 2012 година е бил готов да подпише договор с клуба срещу далеч по-ниска заплата от тази, която взимаше той на „Георги Аспарухов“ преди да бъде трансфериран в ОАЕ. В футболните среди се твърди, че той си е бил уредил заплата от 30 000 евро на месец в Близкия Изток, където ще продължи футболната си кариера.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker