Левски (София)ТОПФутбол

Георги Николов разкри дали ще премине в Левски

Нападателят на Хебър (Пазарджик) Георги Николов гледа към чужбина, а не към трансфер в Левски, пише „Тема Спорт“.

21-годишният младежки национал прави отлична кампания. До момента той е бил на терена в 16 мача, в които е вкарал 8 гола. Така дели първото място при реализаторите в елита с Антоан Бароан от Ботев (Пд). Интересното е, че „канарчетата“ също проявяват интерес към тарана на пазарджиклии, а ситуацията около него следи и ФК ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

Вече се появиха информации, че Николов е в полезрението и на клубове в Русия и Сърбия. Осъществяването на трансфер на Георги е почти сигурно. Причината е, че Хебър е в тежко финансово състояние и спешно се нуждае от свежи средства.

Очаква се през зимата Левски да е активен на трансферния пазар. „Сините“ желаят да подсилят състава си във всички линии, защото в отминаващия есенен дял но кампанията се видя, че не са толкова конкурентноспособни на челниците, колкото им се иска. Николов е бил един от набелязаните на „Герена“ играчи, но по всичко личи, че до негово привличане едва ли ще се стигне.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker