Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Георги Чорбаджийски: За мен това е мечтата – да играя за този клуб и да се развивам!

Младият халф на ЦСКА Георги Чорбаджийски сподели впечатленията си след победата на „червените“ срещу Макаби Петах Тиква (2:1).

„Абсолютно сме доволни. Това е изключително тежък и дълъг лагер. Две седмици вече тренирахме по два пъти на ден. Досега спечелихме всички мачове. Както виждате опитваме да пресираме, да играем атакуващ футбол. Нещата се получават. Надявам се да продължаваме така и мисля, че ни чакат успехи“, коментира Чорбаджийски.

„Със сигурност се получи една идея по-твърд мач, но това е нормално. Макаби са тежък и корав отбор. Знаят, че когато излязат срещу ЦСКА, знаят срещу какъв отбор излизат и искат да се докажат“, допълни футболистът.

profittips-the best football tips

„Засега мисля, че сме готови за началото на сезона. пък когато дойде първия мач, ще видим със сигурност докъде сме стигнали“, каза той.

„Работим. Тренираме всеки ден, за да играем на преса, точно по този стил на игра. Досега всеки мач сме го показвали. Само трябва да сме спокойни, да мислим и мисля, че всичко ще е наред“, допълни Чорбаджийски.

„Уникално е. Няма нищо по-хубаво. За мен това е мечтата – да играя за този клуб, да се развивам. Мога само да съм благодарен на старши треньора, че ми дава шанс. Аз мога да се възползвам и да грабна възможността и ще направя, каквото мога“, заяви Георги Чорбаджийски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker