Левски (София)ТОПФутбол

Героят за Левски: Благодаря на Господ за това, което се случи днес, надявам се феновете да измислят хубава песен за мен

Левски взе важни три точки при гостуването на Хебър, а в герой се превърна бразилецът Фабио Лима. Крилото на „сините“ отбеляза изключително красив гол, благодарение на който столичани спечелиха своята пета поредна победа в първенството.

„Благодаря на Господ за това, което се случи днес. Работихме здраво през седмицата, добре бяхме разузнали противника, знаехме всичко за тях и накрая ни се получи“, заяви Фабио Лима.

profittips-the best football tips

„В началото наистина се затруднихме. Теренът беше лош и топката вървеше бързо, но имахме какво да си кажем и второто полувреме се адаптирахме по-добре към терена и условията за мача“, коментира Лима терена на стадион „Георги Бенковски“.

„Да, има нещо такова. Атакувахме повече от едната страна, но се върнахме към това, което работим и тренираме и всичко е наред“.

„Имам и други подобни красиви попадения. Продължаваме да работим здраво и се надявам в някой от следващите мачове, феновете да измислят някоя хубава песен за мен. Научил съм малко неща на български, но продължавам да уча. Само Левски“, каза Лима с усмивка.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker