Левски (София)ФутболЦСКА-София

Гибона: Ако ги няма ЦСКА и Левски, не знам кой ще ходи на стадиона

Божидар Искренов – Гибона даде интервю за подкаста „Код Спорт“. В него той говори за много неща, включително за хегемонията на Лудогорец и решението си да не бъде в националния отбор през 94-та година.

„Мачовете между Левски и ЦСКА трябва да се играят винаги в последния кръг на „Васил Левски“. Дали са първи или пети, няма значение. Всички чакат този мач. Да, сега има хегемония на Лудогорец, но ако тези два отбора ги няма в българския футбол, не знам кой ще ходи на стадиона. Когато е имало силни Левски и ЦСКА, винаги е имало и силен национален отбор.

profittips-the best football tips

Всички ми казаха, че съм малоумник, че не съм отишъл. Казах, че така съм решил. И съжалявам, и не съжалявам за това решение. Щях да бъда на две световни първенства, с което много малко хора могат да се похвалят. Но ако бях отишъл, дали пък щяхме да стигнем до четвъртото място.“

Гибона спомена и, че навремето е имал оферта от Щутгарт да премине в тима след мачове между тима и Левски, но до трансфер така и не се е стигнало.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker