ВИДЕОПърва лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Александър Тунчев разкри какво е липсвало на отбора му

Наставникът на Арда (Кърджали) коментира равенството 0:0 на своя отбор срещу Левски в отложен мач от 7-ия кръг на efbet Лига.

„Наистина имахме по-малко шансове. Днешният мач беше повече надлъгване и битка. Не ни се получаваха нещата в предни позиции и не стигнахме до чисти голови ситуации.

profittips-the best football tips

Има предпазливост. Казах на момчетата, че излизаме срещу един от грандовете и трябва да играем освободено. За съжаление, днес не се получи. Не мисля, че имаше прегаряне. Когато загубихме с 0:3 от Левски тук, го имаше.

Надявам се, че липсата на гол няма да натежи. Не успяхме да създадем кой знае какви ситуации. Не би трябвало а се отрази.

Радват ме статичните положения, минимизирахме грешките от миналия сезон. Трябва с Черно море да променим играта в предни позиции. Да сме по-уверени. Липсваше ни предпоследния пас. Работим, но цикълът е труден. Наблягаме на възстановяването“, заяви Тунчев веднага след мача.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели цялото интервю:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker