ВИДЕОДруги отбориИзвън България

ГЛЕДАЙ: Брутален бой и кръв преди Бразилия – Аржентина, вратар скочи на полицията

Аржентина спечели с минималното 1:0 гостуването си на Бразилия в мач от квалификациите за Мондиал 2026 и нанесе първа домакинска загуба в световна квалификация в историята на Селесао. Мачът беше драматичен, изпълнен със заряд и емоции – както на терена, така и на трибуните на митичния стадион „Маракана“. Първият съдийски сигнал закъсня с около 30 минути, поради бой между аржентинските фенове и местната полиция.

Ввднага бяха и разпостранени кадри от кървавите безредици в Бразилия. Целият отборна Аржентина, начело с Лионел Меси, се притече на помощ на своите фенове с цел да успокоят страстите.

profittips-the best football tips

Вратарят на „гаучосите“ Емилиано Мартинес понечи да участва в мелето и да помогне на аржентинските фенове срещу органите на реда, но беше принудително спрян от съотборниците си.

Двата отбора се прибраха в съблекалнята, докато напрежението се понижи. След като отново излязоха на терена, за да започне мачът, вечните съперници предложиха на привържениците си здрава битка на терена с множество твърди влизания. Бразилия бе по-активният отбор, а Аржентина търпеливо си изчака момента, в който да нанесе победоносен удар.

TribunaSofia.bg споделя кадри от кървавото меле на Маракана:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker