Първа лигаФутболЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Валентин Илиев: Поздравявам отбора си за играта в защита, при нас звезди няма

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след нулевото равенство на неговия отбор като гост на Ботев Пловдив. Предводителят на „червените“ изрази задоволство от играта в защита на тима.

„Да, определено искам да поздравя отбора си, особено за работата в защита. Инициативата не беше в наша полза, но в защита изиграхме добър мач, а и имахме своите шансове. Не мисля, че има от какво да съм недоволен от моя отбор“, заяви Илиев.

„Със сигурност изпитваме затруднения и няма как да е по-друг начин, след като за този мач бяхме лишени от трима креативни футболисти – Педриньо, Реян Даскалов и Умарбаев, които могат да дадат много на отбора в атака“.

profittips-the best football tips

„Педриньо е един страхотен футболист, но смятам, че притежаваме и други такива. Не мисля, че в отбора ни има звезди. Имаме доста сплотена група и се вижда, че футболистите на терена и на скамейката се борим за едно и също и не се разделяме на по-голяма звезда или на по-малка“, каза младият треньор.

„Шансовете са изравнени. Ние ще се стараем да подобряваме играта си в атака и да изглеждаме все по-добре. Не мисля, че не сме създавали положения, тъй като в предишните мачове създадохме много положения, които не вкарахме“, коментира наставникът на ЦСКА 1948.

„Със сигурност има една позитивна енергия и лъч светлина в отбора, но нито аз, нито отборът се самозаблуждаваме, че можем да променим генерални неща за толкова малко време, но поне успяхме да създадем един боеспособен колектив“, сподели Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker