Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Генчев разкри част от трансферните планове на Левски през зимата

Старши треньор Левски Станислав Генчев сподели, че „сините“ възнамеряват да откупят правата на Евертон Бала. Бразилецът играе на стадион „Георги Аспарухов“ под наем от Марисол, като пристигна през зимата на 2024 година.

„Евертон играе добре на всяка позиция – и като нападател, и като халф. За мен Бала е много важен играч. На всяка тренировка се раздава все едно от това му зависи участието в мача. Със сигурност ще се опитаме да го откупим“, заяви Генчев.

profittips-the best football tips

Евертон започна да намира себе си в Левски от началото на сезона, като именно негово центриране днес бе в основата на гола, реализиран от Кристиян Димитров. Бразилският футболист е ключова фигура в състава на „сините“ и попада сред титулярите на Генчев, дори в присъствието на други двама нападатели в лицето на Александър Колев и Мустафа Сангаре.

Вижте повече от отзивите на Станислав Генчев в прикаченото видео на TribunaSofia.bg:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker