ВИДЕОТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Ексклузивно! „Армията“ придоби нов вид! Вижте невероятни кадри от птичи поглед

Една от най-обсъжданите теми в родния футбол е реконструкцията на стадион „Българска армия“. В началото на месец април започнаха строително-ремонтните дейности в дома на ЦСКА.

На пръв поглед изглежда, че демонтажът на стадион „Българска армия“ върви с висока скорост. За по-малко от 20 дни бяха демонтирани страничните сектори на стадиона, седящи места.

profittips-the best football tips

В последните дни акцент в разрушаването на стадиона беше сектор А и неговата козирка. По-рано през седмицата, от ЦСКА публикуваха видео, с което показаха как козирката на трибуната на стадион „Българска армия“ бива премахната.

Цялостното разрушаване трябва да приключи до 3 месеца и ще струва малко повече от 1 млн. лева. След това започва изграждането на новия дом на ЦСКА, който ще бъде с капацитет от 16 до 18 хиляди.

Вижте екслузивни кадри от птичи поглед на TribunaSofia.bg:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker