ФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Ел Маестро: Играхме много слабо през първото полувреме, липсваха основни неща от футболната игра

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след мача във Велико Търново срещу отбора на Етър. Наставникът е на мнение, че през първата част са липсвали основни неща от футболната игра.

„Ние играхме много слабо през първото полувреме. Особено, тъй като ни липсваха основни неща от футболната игра. Беше ни много трудно. Подобрихме представянето си през второто полувреме и това ни помогна да се поздравим с победата“, сподели Ел Маестро.

profittips-the best football tips

„Ние не се представяме по най-добрия начин в момента. Това не е най-доброто лице на ЦСКА в момента. Имаме доста неща, върху които да анализираме и да работим. Надявам се в следващия мач да покажем едно по-добри лице на ЦСКА“, добави той.

„Ние винаги сме заедно, показахме характер в трудните моменти. Ако има нещо позитивно след победата срещу Етър, е характерът, който демонстрирахме“, каза още Нестор Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker