ВИДЕОТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Ел Маестро откачи на полувремето на „Лаута“, взриви съблекалнята за гости

Отборът на ЦСКА пусна видео от съблекалнята на „червените“ от вчерашния мач срещу Локомотив (Пловдив). Вицешампионът на България победи като гост „смърфовете“ с 2:0 на стадион „Локомотив“ в мач от 12-ия кръг на efbet лига.

Във въпросното видео се вижда как треньорът на „армейците“ Нестор Ел Маестро държи пламенна реч на почивката срещу Локомотив (Пловдив), възмущавайки се от пропуските на отбора си.

profittips-the best football tips

До края на първата част ЦСКА водеше с 2:0, но изпуснаха да вкарат още попадения чрез двамата си нападатели Майкъл Естрада и Дюкенс Назон.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели видеото публикувано в социалните мрежи:

„Трябваше да е 5:0. 5:0….минимум. Играете толкова добре. Толкова добре. Сърцето ви е толкова голямо! Защитават се на 70 метра от нашата врата. Големи топки! Големи топки! Никога не съм виждал някой да убива по този начин“, говори на висок тон Нестор Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker