СлавияТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Загорчич загатна за втори входящ трансфер в Славия

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след от класическия успех с 3:0 срещу Берое. Той разкри, че е одобрил каращият проби Исак Суле. Очаква се скоро състезателят да подпише договор с „белите“ и да стане второто ново попълнение за зимата.

„Не очаквах толкова лесно да се справим. Доволен съм от показаното от момчетата. Заслужена победа. Много бързо успяхме да вкараме гол. Самочувствието на футболистите беше по-високо. Играха максимално. Раздаваха се. Успяхме да си вкараме три гола, можеше и повече“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Във футбола втората топка е много по-опасна от първата. Човек с лице към противниковата врата винаги има възможност да направи опасна атака. Работим върху това нещо. Направихме го днес в мача много-добре“.

profittips-the best football tips

„Доволен съмНики (б.р. – Николай Якобсен Христов )игра достатъчно мачове. Даже игра всички мачове. Показа се в тренировките, добър играч. За съжаление Зеедорг изигра само едни мач, контролата в София, след това се контузи. Показва в тренировките, че е добър футболист и ще имаме полза от него.

За мен вече Исак Суле не е на проби. Говорих с шефовете. Одобрих го. Искам да подпише договор. Надявам се това скоро да стане“, уточни наставникът на Славия.

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от изявлението на Златомир Загорчич:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker