СлавияФутбол

Загорчич разкри какво липсва на Славия

Старши-треньорът на Славия Златомир Загорочич коментира победата с 1:0 над Етър (Велико Търново) в мач от 16-ия кръг. Той бе доволен и поздрави своите футболисти за себераздаването им на терена.

„Тежък мач за нас. Сигурно всички ще са такива. Успяхме да отбележим от дузпа, но трябваше да си решим мача по-рано, като имахме ситуации. Футболистите се раздадоха, така трябва да действаме и да събираме точките. Работим, не може всичко от веднъж да стане. Трябва да тренираме и да повярваме в себе си. По този начин трябва да играем и да се раздаваме, както и да подобрим играта и завършващата фаза.

profittips-the best football tips

Имаме си нужда от по-добър централен нападател, който да може да задържи топката и тогава със сигурност ще е много по-лесно за другите, участващи в атаката. Доволен съм и от Влади. Трябва да изкараме полусезона, с колкото може повече точки, за да сме по-спокойни.

Някои неща, които се изграждат дълги години, бързо рухват. Говоря си с футболистите да показват това, което правим. Убеден съм, че постепенно ще стане. Предстои много важен мач за нас. Трите точки са съществени. Излизаме за победа – не само тогава, но и за следващите мачове“, заяви Загорчич минути след мача.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker