Славия

ГЛЕДАЙ: Загорчич: Ще опитаме да спечелим точки срещу Лудогорец

Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволство от победата на своя тим с 1:0 срещу Ботев Враца. На въпрос за изтегления днес жребий и възможността на „белите“ да приемат ЦСКА-София в 1/8 финал за Купата на България, сръбският специалист отговори, че фокусът на отбора е насочен единствено към предстоящите двубои с Лудогорец в Разград и Янтра в Габрово.

„Миналия мач също си говорихме по този въпрос. Трябва да реализираме ситуациите, които създаваме по време на мача. Когато спечели с 1:0 или 5:0, това си три точки и това е важното за нас. Много е важно да съберем колкото се може повече точки, за да може да сме спокойни“

profittips-the best football tips

„Мен ме интересува само Янтра и мача с Лудогорец. После ще мислим за другите мачове“, каза Заги по отношение на жребия за Sesame Купа на България, в който „белите“ ще приемат ЦСКА, ако отстранят Янтра Габрово.

„Рано е, рано е да се каже. Харесва ми желанието, което имат на терена и себераздаването. Това е начина, по който трябва да действаме, за да излезем от тази криза. Какво съм променил в Славия? Абсолютно нищо. Това им казах в съблекалнята – да се тренираме и това е. Нямаме време да объркваме нещата. Надявам се това себераздаване и желание във футболистите да продължи в мачовете до края на полусезона и вече, когато отидем на подготовка, ще направим промени“.

„Какво очаквам от двубоя с Лудогорец? Отиваме там да се опитаме да вземем нещо от този мач. Ще бъде много тежко срещу един много отбор. В момента Лудогорец показва, че е един от най-силните отбори в българското първенство. Отиваме там, но няма да се предаваме“, заяви Загорчич.

Екипът на TribunaSofia.bg предоставя на своите читатели видео запис от изявлението на Златомир Загорчич пред медиите:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker