Спорт +ТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: За историята! Снежна виелица отложи мач в България за втори път

Отборите на Янтра Габраво и Бдин Видин очевидно нямат никакъв късмет, след като за втори път снежна виелица ще попречи на двата тима да изиграят мача си от Втора лига.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Янтра Габраво без редакторска намеса: 

„Въпреки положените усилия от служителите на Общински спортни имоти и ОФК Янтра, теренът на стадион „Христо Ботев“ не може да бъде изчистен от снега до 14 часа и решението на делегата Кондьо Кондев е според наредбата на БФС срещата да бъда отложена с 24 часа. На този етап мачът е насрочен за утре, 17 декември, със същия начален час.“

profittips-the best football tips

„Ковачите“ трябваше да приемат новака във втория ни ешалон още преди три седмици, но и тогава снегът затрупа голяма част от България, а атмосферните условия и теренът не позволяваха да се проведе срещата. 

В акцията за изчистването на терена са се включили дори част от ръководството, юноши от школата, футболисти от мъжкия отбор и други хора, за да може мачът да се изиграе при възможно най-нормални условия днес, но това няма да се случи.

От клуба пуснаха видео, в което се вижда лютата битка, която водят в Габрово със снежната покривка,  който беше с начален час 14:00 часа.

profittips-the best football tips

 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker