ЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Ивайло Чочев: Има горчивина, загубихме мачове, които трябваше да спечелим, искам да избегнем Лудогорец за Купата

Капитанът на ЦСКА 1948 говори след победата над своя тим срещу Арда с 1:0. Националът на България вкара единственото попадение след точно реализирана дузпа в 12-ата минута, с която донесе ценни три точки в борбата на „червените“ за челните позиции в класирането.

“Много важна победа след лошия мач, който направихме преди няколко дни срещу добър отбор, който има много добри футболисти. Мисля, че показахме характер. Играхме накрая като отбор, защото 30 минути да играеш с човек по-малко срещу толкова добри футболисти наистина беше трудно, но се радвам, че успяхме да запазим преднината и да вземем този мач”, започна Чочев.

profittips-the best football tips

“Един сезон на добри и лоши моменти. Не мога да кажа, че сезонът ни е много добър и има една нотка горчивина, защото според мен изпуснахме мачове, които трябваше да спечелим. Да се надяваме, че вторият полусезон ще бъдем по-концентрирани в някои мачове, които трябва да ги печелим, по-постоянни, защото мисля, че нашият потенциал е да сме по-нагоре в класирането”.

“Винаги съм казвал, че моята задача на терена не е да вкарвам голове. Радвам се, когато успявам да бележа и особено, когато печелим мачовете. Така помагам на отбора да се изкачва в класирането и да трупаме самочувствие. Разбира се, всеки един гол ме прави щастлив”.

“Този въпрос може би не към мен, а към ръководството. Най-вече си пожелавам да бъда здрав. Това е най-важното. Ако пристигне нещо в клуба и ръководството реши, че иска да ме пусне или не, ще седнем с тях и ще го обсъдим”, добави Чочев.

profittips-the best football tips

„Предпочитам да сме домакини и ако може да избегнем Лудогорец“, допълни полузащитникът за жребия за Купата на България в утрешния ден.

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от пресконференцията на Ивайло Чочев и старши треньора Николай Панайотов

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker