Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Иван Колев: Селекцията категорично не е приключила, вътрешна тайна са позициите, които търсим

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев говори след мача от 3-ия кръг на Първа Лига срещу Черно море. Столичните „железничари“ постигнаха първа победа за сезона при домакинството си на стадиона „Надежда“.

„Много трудно победихме, с всеотдайна игра, с изключителна дисциплина, особено в дефанзивен план. Второто полувреме успяхме да реализираме идеята си с бързи контраатаки, две от които завършихме така, както искаме. Първото полувреме това не се получаваше и това позволи на Черно море да има териториален превес. Допускахме доста елементарни грешки, което не ни харесва, но разбира се, има върху какво да се работи“, сподели Колев минути след края на мача в столичния квартал „Надежда“.

„Играчите, отново казвам, играха изключително дисциплинирано. Естествено, че се подготвихме сериозно, те подходиха много, много сериозно към всички аспекти от подготовката и сега заслужават да се радват на победата“, похвали футболистите си той.

profittips-the best football tips

„Вече няколко пъти казах, че се изисква изключително много сериозна работа. Знаете, започнахме ужасяващо, след това взехме точка с Берое, сега победихме Черно море, но това няма да е нищо, ако в следващите мачове не успеем да покажем нещо. Проблемът е, че и този мач започнахме в различен състав, както и в предишните два. Все още търсим оптималния състав, търсим оптималния облик на отбора и в двете фази. Мисля, че съставът ощр не се е оформил, но ръководството работи сериозно в това отношение и се надявам да успеем““, каза още предводителят на „червено-черните“.

„Мисля, че имаме напредък. Възможно е някои футболисти да са на много по-високо ниво. Има какво да търсим. Предстои ни сериозна работа. Много се радвам, че играчите възстановиха манталитета, психиката си и бойния си дух. Подобрихме дисциплината, особено в защита, което беше ахилесова пета в мача срещу Левски“, заяви Колев.

„Не сме доволни как държим топката и как контролираме атаките ни и трябва да обърнем внимание на това. Изключителна важна победа е това, защото футболистите с това, което показаха, видяха, че може да се постигне това, което искахме“, продължи треньорът на столичните „железничари“.

„Всяка контузия е много неприятна. Ще видим какво е изпълнението на Вальо Николов. Разбира се, че влияе, но бяхме готови със смени и съумяхме да компенсиране. Анте е един от изключително класните футболисти в нашето първенство. Закъсня с подготовката си, но самият мач за него беше вид подготовка. Не е само той така. И Симеон Славчев и още трима футболисти са в сходна ситуация. Надявам се да подобряват състоянието си.

Селекцията категорично не е приключила. Вътрешна тайна са позициите, на които търсим футболисти“, завърши с усмивка треньорът на Локомотив София Иван Колев.

TribunaSofia.bg публикува видео от интервюто на Иван Колев, минути след края на двубоя Локомотив София – Черно море:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker