ВИДЕОПърва лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Илиан Илиев за съдията във ВАР: Той винаги трябва да е далеч от Черно море

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 1:2 от Локомотив София в „Надежда’.

„Неприятна загуба. Стараехме се до последните 16 метра, но там нямаше кой да завърши. Имахме и първото полувреме ситуации, които не успяхме да довършим. Като притежание на топката, да скъсяваме дистанцията, да ги спираме да правят контраатаки, успяха няколко пъти за съжаление и загубихме. Физически не стояхме зле, но и паднахме в капана на това, което бяха замислили домакините“, сподели Илиев. 

„И миналата и по-миналата година играха по този начин. Въпросът е, че сега успяха да си оползотворят контраатаките. Липсва ни човек, който да завършва атаките. Да се позиционира по-правилно“, добави той.  

„Има вероятност да подпише с нас. Когато има нещо официално клубът ще го обяви. Щом е във Варна значи имаме афинитет към неговите качества. Всичко го познаваме, няма какво да говорим“, каза Илиев за бившия голмайстор на Лудогорец Клаудиу Кешеру. 

profittips-the best football tips

„Аз по време на мача разбрах, че моят любимец Андреев е на ВАР и няма да ми е лесно. На Мазир Сула не оспорваме, че е червен картон, но в други мачове такива ситуации не се виждат. Бях сигурен, че Андреев ще я види.

За мен при втория гол има фал срещу Дуду. Аз съм казал моето мнение за Андреев и съм учуден, че от съдийската комисия пак ми го слагат. Значи е сложен с мисия. Очакваме да се развива футболът ни – трудна  работа“, каза още наставникът на Черно море.

„Не я видях ситуацията за червения картон. Учуден съм, че Андреев е на ВАР. Имаме си неприязън един към друг. Той го показа с отсъжданията си. Не мога да кажа, че той е повлиял, но знаейки неговото отношение, той винаги трябва да е далеч от Черно море.

Аз казах на Тренчев, че щом толерира този начин на игра, значи ние не искаме да се променя българския футбол. Искаме същото – лягане, търкаляне, а-у, 1:0, голяма народна радост.

Не смятаме на вдигнем нивото – например на полувремето да полееш терена, да върви топката второто полувреме. Не, ние си я караме, както си беше. Томаш беше прав вчера, че ние наистина се лъжем, че правим нещо във футбола. Игнорираме и си затваряме очите дори за най-елементарната инфраструктура – напомпани топки, полят терен“, допълни Илиев.

„Локомотив бяха избрали една изчаквателнта тактика, прибрани на контраатака. Не можахме да върнем гола, макар че имахме и с 10 човека ситуации, но нямаше човек, който да завърши атаката.

Не мисля, че умората е била фактор. Играхме почти целия мач в противниковата половина, не позволихме чак толкова много атаки на противника, преходът ни беше бърз. Накрая имахме критични моменти, тъй като всички се втурнаха да изравняват“, сподели той относно първата загуба на „моряците“ в Първа Лига през този сезон.

TribunaSofia.bg публикува видео от изказването на треньора на Черно море Илиан Илиев:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker