Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Красимир Балъков: Всяка точка е важна, в тази ситуация всеки фен е важен за нас

Старши треньорът на Локомотив София Красимир Балъков говори след равенството на своя тим при домакинството на Ботев Враца (1:1).

„На фона на 90-те минути бяхме по-искащият отбор на терена, играхме футбол. Опитвахме да задържаме топката, да играем между линиите, да създаваме положения. За жалост успяхме само един гол да вкараме. Отборът на Ботев Враца се беше прибрал в собствената си половина и се бранеше юнашки. Играха футбол в началото, след това изритваха топката към най-добрия си футболист Браян Переа“, коментира Балъков.

„Трябваше да реагираме, за съжаление, само една точка. Това е съдба, малшанс. Стефан Ламбезе получи жълт картон, удари се, беше навън. Стана разбъркване, трябваше да сме по-концентрирани. Случва се, не трябваше да се случва днес. Виждате, че всички мачове, ако се играят коректно и честно и съдиите свирят правилно, ще е интересно“, каза още той.

„Всяка точка е важна. Следващите мачове ще бъдат много интересни. Това е хубаво за българския футбол, не за нас треньорите. Надявам се всички отбори да играят феърплей, за да е добре и отпред, и отзад. Мога да дам за пример Етър – играха и срещу нас, и срещу Пирин“, сподели треньорът.

„Разчитах на феновете да ни подкрепят в най-важния ни мач. Аз съм отскоро тук, не ми е изяснено какви са различията, но е хубаво в трудните моменти феновете да ни подкрепят. Другите неща могат да се решават след шампионата, в тази ситуация всеки фен е важен за нас“, добави Красимир Балъков.

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от интервюто на Красимир Балъков:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker