Левски (София)ТОП

ГЛЕДАЙ: Левски изпрати Николай Костов с емоционално видео: Благодарим ти, Тренер!

От Левски изразиха благодарността си към досегашния старши треньор на отбора Николай Костов. Вчера той се сбогува със стадион „Георги Аспарухов“, след като изведе „сините“ за последен път при победата с 1:0 над Лудогорец.

От клуба публикуваха видео, в което припомниха най-емоционалните моменти през последната една година, в която начело на Левски беше Николай Костов.

„Благодаря на всички, които са вярвали в отбора и в мен и са ни подкрепяли. Заминавам си от отбора с малко неудовлетворение, защото не успяхме да се класираме за евротурнирите, за което съжалявам“, сподели той след края на вчерашния мач.

„Любовта спасява всичко. Левски трябва да намери начин да се обедини. Трябва да бъдат подкрепяни и Сираков, и Боримиров, които управляват нашия клуб. Това нещо трябва да престане. Много е сложно в такава среда да играеш красив футбол, те даже го иронизираха като романтичен. Естествено, че ми е тъжно“, завърши интервюто си Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker