Левски (София)ТОП

ГЛЕДАЙ: Левски стартира подготовка без Краев и Петрис, но с Кордоба

Левски направи първа тренировка през календарната 2024 година. „Сините“ поставиха същинското начало на зимната си подготовка на един от тренировъчните терени до стадион „Георги Аспарухов“.

Всички футболисти са на разположение на Николай Костов, с изключение на Жереми Петрис и Андриан Краев. Техните договори изтичат в края на сезона, те отказаха да ги подновят и бяха изключени от първия отбор..

profittips-the best football tips

„Много сме разочаровани от ситуацията с Краев и Петрис. Свидетел съм, направиха се максимални усилия да се подновят договорите си, не го направиха. Играчите може би ментално са с отборите, с които се договарят, имат пълните права.

Решението е взето, те няма да пътуват с нас за лагера. Алтернатива ще се търси в движение. Бяха много важни играчи за нас. Постъпихме коректно с тях. Забавиха се заради това входящите трансфери на техните позиции, ще се действа в движение.

За нас цел №1 беше да запазим състава си, нямаме възможност да сме активни на пазара. Това ще са играчите, с които ще се разделим“, каза Костов по темата на пресконференцията си преди тренировката.

profittips-the best football tips

Роналдо е единственият изходящ трансфер до този момент. Той преминава в руския Ростов, а сделката до часове трябва да бъде обявена официално. Защитникът на Левски Хосе Кордоба, за когото се спекулираше, че ще бъде продаден, участва в заниманието.

До края на седмицата се очаква пристигането на спрягания за заместник на Роналдо – Фабио Лима. Само след два дни, на 14 януари Левски лети за Анталия за подготвителния си лагер в Турция., където ще изиграе девет контроли. Там „сините“ ще останат до 9 февруари.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker