ВИДЕОЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Млада надежда на ЦСКА се разплака пред Сектор Г след загубата от Ботев

ЦСКА допусна поражение от Ботев Пловдив в пъряия полуфинален сблъсък в турнира за Купата на България. Загубата от „канарчетата“ бе приета най-тежко от 18-годишния футболист на „червените“ Илиан Антонов.

След последния съдийски сигнал отборът поздрави сектор Г за подкрепата в поройния дъжд насред столицата, а талантът от червената школа не сдържа емоциите и сълзите си, като се наложи бъде успокояван от неговите съотборниците.

profittips-the best football tips

Антонов бе пуснат в игра от Стамен Белчев в заключителните минути на срещата, Той влезе в мача с голямо желание и веднага донесе импулс на тима с два отлични пробива на десния фланг. Публиката на Националния стадион също не остана безразлична към един от малкото българи в състава и веднага го окуражи.

Илиан Антонов е считан за голяма надежда на ЦСКА, но предишният треньор Нестор Ел Маестро така и не му даде шанс за изява. Очакванията са Стамен Белчев да му подари повече време на терена, предвид, че двамата работиха заедно във втория отбор.

Вижте емоционалната ситуация с Илиан Антонов след мача с Ботев Пд в прикаченото видео:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker