Левски (София)ТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Наско Сираков: До голяма степен дължим спасението на Левски на Мило Борисов

Собственикът на генералния спонсор на клуба Мило Борисов дари два ценни експонатите, които ще бъдат изложени в музея „Левски“. Става дума са обувки на Даниел Боримиров, с които е вкарал гол срещу Гърция на Световното първенство през 1994 година и специална сребърна монета, дарена от Наско Сираков. Те бяха закупени от Борисов по време на търга при учредяването на Фондация „Национали 94“ за 12 000 лева.

„Тези шедьоври са символ на богатата история и традициите на клуба. Тяхното място е в музея, където феновете на „Левски“ могат да се докоснат до тях, и за мен е огромно удоволствие да направя това дарение,“ сподели Мило Борисов.

Дарението бе лично прието от мажоритарния собственик  на Левски Наско Сираков, както и изпълнителния директор Даниел Боримиров.

„Благодаря на г-н Борисов за жеста, който направи. За сумата, която плати в размер на 12 000 лева за обувките, които съм използвал в моята кариера. Тези средства отиват във фондацията „САЩ 94″. Тези обувки ще бъдат в музея на Левски. Още веднъж благодаря“, каза Даниел Боримиров.

„Ще се присъединя към Боримиров. Наистина огромно благодаря на г-н Борисов. Той толкова много жестове направи за Левски в последните три години. До голяма степен дължим спасението на клуба на него, така че моят съвет към г-н Борисов е: „Продължавайте с жестовете. Продължавайте, продължавайте…Благодаря“, заяви Наско Сираков пред камерата на „Левски Тв“.

profittips-the best football tips

На събитието присъстваха още изпълнителният директор на спонсора Лъчезар Петров и Илия Христов от Сдружение „Сини сърца“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker