ВИДЕОЛевски (София)Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Невероятна футболна атмосфера! Феновете на Локо София и Левски създадоха патриотичен празник по трибуните!

Левски победи като гост Локомотив София с рагромния резултат 6:1. „Червено-черните“ започнаха силно и откриха в 5-ата минута, но „сините“ отговориха подобаващо с бърз изравнителен гол. Впоследствие осъществиха пълен обрат, който се превърна в изразителен успех за гостите.

Съботната юлска вечер в квартал „Надежда“ предложи много голове, но и емоции, и страст по трибуните, които сякаш бяха зажаднели за български футбол след едномесечна пауза. Това се случи само седмица след финала на Европейското първенство.

Навръх 20 юли – Илинден, привържениците на двата отбора отбелязаха и почетоха Илинденско-Преображенското въстание, което избухва по стар стил на тази дата преди 121 години.

Столичните „железничари“ издигнаха знамена с ликовете на Гоце Делчев и Дамян Груев с послание на транспарант „Илинден – най-голямото българско въстание“.

„Сините“ издигнаха транспарант с цитат на Дамян Груев: „“Ние сме българи и всякога работим и ще работим за обединение на българщината“

През втората част „червено-черни“ и „сини“ продължиха да се раздават до краен предел и запалиха факли, които прекъснаха срещата за известно време. Гостуващата трибуна отпразнува рожден ден на свой фенклуб с празнична заря.

profittips-the best football tips

Сезон 2024/2025 в София започна обещаващо и силно със столично дерби между Локомотив и Левски, а публиката в „Надежда“ създаде невероятна атмосфера по трибуните. Във футбола е така – един ще спечели двубоя, друг ще го загуби, но когато климатът по стадионите е подобен, българският футбол може само да спечели.

А футболът е за феновете, нали?

Вижте повече в прикачените видеа:


Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker