ВИДЕОПърва лигаТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Новият нападател на ЦСКА започна да бележи

Централният нападател Годуин Коялипу направи първа тренировка с новите си съотборници в ЦСКА. Вчера, 6-ти август, „червените“ официално обявиха сделката, като таранът е подписал 3-годишен договор.

Днес той се включи пълноценно в заниманието, проведено на базата в Панчарево. От клуба публикуваха видео с кадри от тренировъчния процес. От него стана ясно, че Коялиту е избрал номер 77 за своя екип.

Нападателят, който пристигна от белгийския Беверен, започна да бележи с „червената“ фланелка по време на заниманието на отбора. В края на тренировка по традиция бе поздравен от целия състав за пристигането си в ЦСКА.

profittips-the best football tips

По непотвърдена информация от белгийските медии ЦСКА е платил 1 млн. евро за трансфера на Годуин Коялипу, което и стойността, която таранът има в специализирания сайт Transfermarkt.de.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker