Първа лигаФутболЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Педриньо: Предстои ни мачът на сезона! Имаме шанс да спечелим и да се класираме за Европа

Крилото на ЦСКА 1948 Педриньо допринесе за победата като гост с 2:0 над Славия в последния кръг на плейофите в Първа лига. Бразилецът вкара първия гол, а трите точки изпращат неговия отбор на бараж в петък срещу ЦСКА-София.

„Разбира се, че мачът беше много важен за нас. През седмицата работихме, за да бъдем по-спокойни, защото знаехме, че този мач решава всичко. Най-важен е мачът, който предстои за нас.

Много тренирам. радвам се, че с моите голове и асистенции помагам на отбора.Това се иска от всеки един футболист. Продължаваме по този начин. Отборът има много лидери, чувствам се един от тях, но аз обичам да бъда в сянка и да върша своята работа на терена”, сподели бразилецът, който отбеляза своя 11-ти гол през настоящия сезон.

„За много кратко време си пролича, че Валентин Илиев е много добър треньор. Работи се добре и спокойно с  него, но има още един мач да завърши сезона, както трябва. Ще направим всичко възможно срещу ЦСКА, защото това е много важен мач за нас и нашата първоначална цел, а именно класиране за евротурнирите. Ще се раздадем докрай. Фокусиран съм единствено върху това да класираме отбора е Европа. Ако има някаква оферта, то моите агенти ще решат за нея”, заяви още той.

„Разбира се, когато се вкара ранен гол, дава по-голямо спокойствие на отбора да продължава да играе. Мисля, че този гол помогна много за крайния резултат. Имаме шанс да се класираме за Европа. Работим доста сериозно през цялата година. Един мач е. Всичко е възможно. Имаме шанс да спечелим“, каза крилото на „червените“.

„С това, което направих през сезона, може би съм лидер на отбора и го приемам. Не ми е целта да съм най-добрият в отбора, а да работя сериозно, да се раздавам и да помагам на клуба. Оставам на вас да коментирате дали съм най-добрият“, сподели с усмивка кариоката.

„Този мач наистина е мачът на сезона. Това ни беше цел в началото на сезона – да се класираме за евротурнирите, така че ще излезем да се раздаваме на 100%“, завърши Педриньо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker