Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Пламен Андреев: Левски е моят клуб! Ще ми липсва всичко тук – от тревата до трибуните

Пламен Андреев посети стадион „Георги Аспарухов“, за да си каже довиждане със своите досегашни съотборници. Младежкият национал, който е на лагер преди мача срещу Полша на 10 септември, даде интервю пред клубната телевизия на Левски.

„Тръгвам си с много добри чувства от стадион „Георги Аспарухов“, все пак това е моят клуб Левски. Ще ми липсва всичко тук на стадиона, от тревата, до трибуните, до секторите, до хората, които ни подкрепяха.

profittips-the best football tips

„Определено оставям добри емоции, надявам се да са такива и с хората. Казахме си „Чао“, а не „Сбогом“ със съотборниците ми, ще ми липсват абсолютно всички, благодаря им за отношението през цялото време и отношението“, сподели Андреев.

„Кой мач няма да забравя? Мачът с Лудогорец (б.р. – за Купата), първият ми мач като титуляр срещу Славия, невероятните мачове с ПАОК, европейските вечери до мача с Айнтрахт Франкфурт“, отговори той.

„Феновете да не спират да подкрепят отбора, както го правят досега и да знаят, че ще има и трудни моменти, но в трудните моменти подкрепата трябва да е най-силна, тогава се усеща най-силно от играчите. Благодаря им за цялото отношение през цялото време, обичам ги. Само Левски завинаги и навсякъде“, завърши Пламен Андреев, който осъществи престижен трансфер в нидерландския гранд Фейенорд.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker