ВИДЕОИзвън БългарияЛевски (София)Футбол

ГЛЕДАЙ: Първото интервю на Хосе Кордоба като футболист на Норич

Бившият централен бранител на Левски Хосе Кордоба официално е футболист на английския Норич, след като днес, 14 юни, отвори трансферният прозорец в Чемпиъншип. Панамският защитник даде първо интервю пред клубните канали на „канарчетата“.

„Чувствам се толкова щастлив, че съм тук. Какво мога да кажа? Чувствам се много добре тук. Виждам, че Норич е като семейство и аз търсих нещо подобно. Идеята на клуба е такава. Чувствам, че направих добър избор.

С мениджъра и спортния директор говорихме за бъдещето и за основна идея за клуба. И тримата споделяме вижданията си и това ме накара да се чувствам комфортно тук“, сподели Кордоба.

profittips-the best football tips

„Аз мисля, че играя спокойно с топка в крака. Аз съм такъв тим защитник, който обича да играе с топката, да я владея повече. В играта си без топка, се опитвам се да помагам на моите съотборници“, представи себе си националът на Панама.

„Гледал съм Висшата лига и Чемпиъншип, а също и испанската Ла Лига. Виждал съм колко е трудно. Нивото е много високо, конкуренцията и амбицията на всеки играч са големи. Мисля, че това е по-добро място за мен“, каза още той.

„Да участваш на Копа Америка е мечта за всеки мач играч. Играеш за националния си отбор на този турнир, това е много важно за мен. Мога да извлека много опит от това. Нямам търпение да дам най-доброто от себе си“, отговори Хосе Кордоба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker