Левски (София)ТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Сираков: Да разменяме кръгове е несериозно

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков изрази позицията на Левски по въпроса къде да се играе Вечното дерби с ЦСКА.

На излизане от сградата на Българския футболен съюз Сираков заяви, че Левски – ЦСКА трябва да се играе на стадион „Георги Аспарухов“. Сираков коментира, че размяната на кръгове е „несериозно“.

profittips-the best football tips

„Позицията на Левски е категорична – да се играе мача на стадион „Георги Аспарухов“, заяви Наско Сираков.

На въпрос какво очаква да бъде решено, след като се спекулира за размяна на 8-и и 10-и или 8-и и 12-и кръг, а той заяви: „Не знам какво ще бъде решено. Това е несериозно. Президентът на Българския футболен съюз каза, че това (б.р размяната на кръгове) е несериозно“.

„Отлагане на този мач. Всяко едно решение да не се играе този мач ще бъде в ущърб на Левски. Аз не мога да си представя 21 дена как да готвим футболистите без срещи“, завърши Сираков.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker