ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Станислав Ангелов разкри какъв е правилния път за националния отбор

Бившият играч на Левски Станислав Ангелов заяви своето мнение по някой от най-обсъжданите теми в българския футбол. Той говори веднага след изиграването на благотворителната среща между ветераните на Левски и ЦСКА.

„Страхотна е инициативата. Аз съм от пионерите в тази дейност. Още 2012-а направих една кампания. Стана едно приятелско и дружелюбно събитие. Хората да погледнат и да обърнат внимание на здравето си.

profittips-the best football tips

Много не ни е присъщо да сме спокойни по терена. Опитваме се да победим и искаме да покажем, че ставаме на терена. Далече сме от формата, но духът не ни липсва. Всички се вложиха много и ние се хвърлихме. Докторите учудващо добре, явно и те спортуват.

Нямам някаква кой знае каква позиция върху националния отбор. Надявам се да се намери най-позитивният начин, така че да се излиза от тези кризи – футболни, управленски и фенски. Не е лошо да има дискусия, за да се намери общ път.

Не става само с оставка, трябва да се намери начин, така че всичко да е добре и в България да започне да се прави футбол. Да се включат и държавата, и опонентите, както и феновете. Най-много страдат подрастващите.

profittips-the best football tips

Аз съм играл пред стадион, който всички сме псували. Мечтаел съм си понякога да играя пред празен стадион. Трябва да си стабилен психически и да се концентрираш. Това се случва и в обществото, не само на стадиона“, заяви той.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели цялото интервю:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker