ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Станислав Генчев: Можем да се изненадаме с Лудогорец, отлагането на мачове не води до нищо добро!

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на пресконференция преди гостуването на Лудогорец в Разград. Срещата от 5-ия кръг на Първа Лига е на 17 август, събота, от 21:15 часа.

Готови сме за мача утре. Тренираме, за да играем срещу най-силните. Очакваме с нетърпение срещата. Ние работим, за да се противопоставяме на всеки отбор. Отиваме за победа.

Загубата на Лудогорец е нож с две остриета. Лудогорец ще направи всичко възможно да ни победят, защото загубата срещу Карабах е шамар за тях. Имат и нов треньор, което ще мотивира футболистите.

Аз винаги наблягам на представянето на моя отбор. Нямам проблеми освен Лима, който е контузен. Не мисля, че нашите футболисти могат да подценят Лудогорец. Искам играчите да запазят концентрация през всички 90 минути.

profittips-the best football tips

Нашият стил трябва да се изгражда във всеки мач. Имаме нашите силни страни, които трябва да използваме срещу всеки противник. Двата най-добри отбора се срещат в този момент и се надявам да излезем победители.

Отлагането на мачове не води до нищо добро. Трябва да се вземе генерално решение да не се отлагат мачове. Трябва да се придържаме към ритъм на игра и такъв сгъстен цикъл.

Можем да се изненадаме. Гледахме мачове и на втория отбор на Лудогорец, защото Захари Сираков използва различна система във втория отбор.

Имам страшно много приятели в Лудогорец. Научих много неща. Винаги съм бил посрещан добре. Еуфорията сред нашите фенове е нормална. Ще се чувстваме като домакини. Поздравявам Лудогорец, че ни дадоха повече билети, защото футболът е за феновете“, сподели Станислав Генчев.

TribunaSofia.bg публикува видео от пресконференцията на Станислав Генчев:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker