ВИДЕОПърва лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Треньор на Хебър блъска съдия, ще му струва скъпо

В събота вечерта феновете на мача между Хебър и Ботев (Пловдив) станаха свидетели на неприятни сцени на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

В 30-ата минута на двубоя се получи меле от футболистите на двата тима. Главно действащо лице бе треньорът на вратарите на домакините – Мартин Митев, който вместо да успокои футболистите , започна да блъска играчите на съперника.

profittips-the best football tips

Съвсем логично главния съдия му показа картон с червен цвят и трябваше да напусне терена. При напускане си той полудя и изблъска в гърдите четвъртия съдия Михаел Павлов, който го подканваше да напусне скамейката.

Днес стана ясно, че  Дисциплинарната комисия към БФС наказва въпросното лице Мартин Митев да не стои на резервната скамейка за 5 мача и глоба от 2000 лв, след блъскането на четвъртия рефер при спряна игра.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker