Анализи и коментариПърва лигаСлавияФутбол

ГЛЕДАЙ: Трябваше ли отмененият гол на Хебър срещу Славия да бъде зачетен?

Славия спечели с 3:1 домакинството си на Хебър в мач от 29-тия кръг на Първа лига. „Белите“ поведоха с два гола след попадения на Иван Минчев и Мартин Георгиев. Олексий Збун намали изоставането, а Мартин Сораков фиксира крайния резултат в полза на столичани.

През първото полувреме, при резултат 1:0 за домакините, гол на „гробарите“ бе отменен поради засада. В 44-ата минута Николас Пенев центрира от пряк свободен удар в наказателното поле на домакините.

profittips-the best football tips

Там като че ли топката докосна главата на Владимир Николов, след което стигна до бранителя на Хебър Стефан Цонков, който отблизо я изпрати в мрежата на Славия. Попадението не бе признато на основание засада на защитника на „гробарите“, но на повторението на ситуацията не се вижда кога футболистът на „зелените“ е в нередовна позиция.

profittips-the best football tips

В допълнение към това твърдение, ако Владимир Николов отклонява топката с глава, то няма как да говорим за засада. Изключително спорната ситуация не остана без коментар от треньора на Хебър, който заяви след края на двубоя:

„Обяснение не беше необходимо, защото от самото начало виждаме как се развива мачът, не играем срещу 11 противника, а срещу 14. Абсолютно редовен гол, при центрирането няма засада, защото ни обясняват, че има странен пас. Няма такова нещо.“

Стефан Цонков публикува в социалните мрежи кадър от дискусионното положение, върху което написа „Докога?“.

Вижте повторение на ситуацията и преценете сами:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker